Lekura

Me shume uje per lekuren.

Hidratimi është një domosdoshmëri për bukurinë. Uji është pa dyshim i pari në mesin e elementeve qe duhet te vihet çdo ditë në dispozicion të lëkurës. Uji qe pihet, por edhe ai qe “hahet” nëpërmjet ushqimeve që përmbajnë sasi te…

Alergjite ndaj produkteve kozmetike.Te njohim simptomat.

Ekzistojne dhe alergjite ndaj produkteve kozmetikete te ndryshme.Cilat jane simptomat dhe si t’i njohim ato? Para së gjithash duhet thënë se me alergji ndaj kozmetikës duhet të kuptohet ne përgjithësi reagimet ndaj produkteve të ndryshme që ne përdorim çdo ditë…

Si te mbrojme lekuren tone nga te ftohtet?

Në dimër,lëkura ka tendencë të thahet për shkak të vasoconstriction (mekanizëm me ane të cilit trupi zvogëlon trashësinë e enëve të gjakut të lëkurës dhe nuk shperndan ngrohjen) por edhe kozmetika shpesh  eshte shume agresive.Për të mbrojtur ate,sidomos fytyrën dhe…

Familja me lekure blu.

E gjithë familja me lëkurë blu,kjo është një familje e vërtetë,familja Fugate,njerëz prej mishi dhe gjaku që jetojnë në Kentucky,që nga fillimi i shekullit të 19-të,ata kanë krijuar një brez te tërë të njerëzve similpuffi,por vetëm për ngjyrën natyrisht.Ky tipar…

Semundjet e lekures.

Sëmundjet e lëkurës janë mjaft të ndryshme nga natyra dhe janë përhapur në të gjithë botën edhe pse disa prej tyre janë specifike për vende të caktuara. Ata jane nga më të zakonshme dhe ndoshta te parëndësishme deri te më…

Koncepti i lekures se shendetshme

Koncepti i lekures se shendetshme Asgje em shume se lekura e nje femije mund ti behet te kuptoje konceptin mbi lekuren e shendetshme. E lehte sepse eshte e perbere nga keratine e bute.Kompakte me shume kolangjente dhe elasticitet te mjaftushme.Njetrajtesisht…

Keshilla per heqjen e lythave

Si merren ato?Ne kundershtim me ebsimin popullor lythat shfaqen dndonjehere edhe pa prekur te semure me keet gje.Derikur ka qene hera e fundit qe ju knei prekur nje bretkose,kjo mund te jeet e vertet!Tani pra qe e keni kete gje…