Kujdesi ndaj femijeve

Urime perte gjitha nenat e reja!Udhezuesi jone do tju mbaje nen imformim me kompani te ndyshme me keshilla te dobishme per femijet tuaj, per te rritur mire ata ne 12 muajt e pare e lindjes.
Femija Yne.Nuk ju le kurre vetem.Pasi ju ka shoqeruar ne nente muaj shtatezani,po ju fton ne aventuren e mrekullueshme te rritjes se tij

Do te jemi me ju cdo fund jave ( nga java e tridhjete,cdo dy jave)nev itin e pare te jetes se bebes suaj me informacione dhe keshilla te vlefshme.Regjitrimi udhezues eshte u lire.